Underlätta bloggandet från mobilen

Att vi har ett behov av att kommunicera med människor är oundvikligt. Det har blivit extra tydligt under det här gångna året, där vi begränsats i sociala sammanhang. Med tanke på att 98 % av svenskar över 16 år har tillgång till internet idag öppnar det upp för en digital kommunikation istället.

Blogga om dina intressen

Det viktigaste när du ska starta en blogg är ditt ämne, din nisch. Exempelvis finns det många bloggar inom skönhet, mode och familjeliv. I synnerhet är det ett kvitto på vad vi vill läsa om! Sedan finns det betydligt smalare bloggar än så. Här urskiljer sig det snäva ämnet vilket många läsare kan uppskatta. Exempelvis kan en blogg om enbart palettblad attrahera fler än en generell växt-blogg! Kolla in denna i din jakt på inspiration.

Blogga via appar

Det enskilt lättaste sättet att blogga från mobilen är via appar. De allra flesta bloggportaler idag erbjuder gratisappar för dig som vill kunna blogga på språng. Effekten blir en möjlighet att publicera innehåll på ett enkelt och smidigt sätt.

Att nå ut med sin blogg

Du behöver inte vara ett marknadsföringsproffs för att läsare ska hitta till din blogg. Som en följd av sociala medier blir det lättare att nå ut! Du som behöver lite tips på vägen kan läsa mer här.