Tryck din bloggs webbadress på T-shirt

Du vill som bloggägare ha synlighet på din blogg. Detta kan du göra på flera olika sätt, till exempel att synas i olika sociala medier eller skicka personliga e-mejl till potentiella läsare.

Men ett riktigt bra och bekvämt sätt är också att trycka din bloggs webbadress på en T-shirt. Det är faktiskt det mest använda sättet, när det är fråga om tryck på kläder. Klicka här så får du även se hur du kan göra din egen T-shirt med tagg till din blogg.

Profilreklam

Du kan välja bland olika T-shirts i flera modeller och färger. Det kan ju även vara nästan vad som helst som du sätter din webbadress på, som exempel en huvtröja, kepsar eller förkläden. Ett förkläde kan du med fördel använda om din blogg handlar om matlagning eller bakning. Du kan använda dig av en firma som är inriktad på att sätta tryck på olika produkter.

Synlighet

Du vill nu få dina produkter ute bland publiken så att du kan få mera synlighet. Genom att dina nuvarande läsare kan köpa dina produkter och använder dem, kan därmed även andra se dem. Du kan också ordna olika kampanjer eller dragningar på din blogg och ha den produkten som du valt med din webbadress som pris.