Tänk på de efterlevande - skriv testamente

Om du driver blogg kan det vara svårt att veta vad som händer med bloggen även efter din bortgång. Därför är det viktigt att du lämnar något till dina efterlevande.

Genom att skriva ett testamente kan du både ge rätten att administrera din blogg men också ta del av eventuella annonspengar. Du kan kolla online om hur du kan gå tillväga för att få hjälp med att skriva ett testamente.

Fördelar med testamente

Livet är ibland alldeles för kort och det kan gå fort om olyckan är framme. Att skriva något till dina efterlevande är inte bara klokt utan även fördelaktigt i form av att slippa familjefejder och konflikter. Det är sedan gammalt känt att många konflikter startar i olika typer av arvsproblematik. Gör dig själv och din familj en tjänst och lämna riktlinjer för hur arvet du lämnar bakom dig ska förvaltas.

Det är enkelt

Att skriva ett testamente är både enkelt och går relativt fort. Börja med att staka ut en struktur kring hur du vill att dina ägodelar och liknande skall fördelas. Vet du med dig redan nu att du vill ge större delen av dina efterlämningar till en viss person? Då bör du skriva ner det i ett testamente redan nu.