Planer på solpaneler till ert företag

Det finns ett antal saker som det kan vara bra att tänka på när du och ditt företag vill installera solpaneler på företagets lokaler. Här har vi valt ut några av de främsta fördelarna för ert företag.

Få mer information på nätet och läs mer om vad tekniken kan göra för er nedan samt hur ni går till väga.

Det kan vara bra att jämföra olika alternativ för solpaneler och installationer innan du väljer det som passar dig och ditt företag bäst. Tänk på pris, kvalitet och eventuella garantier.

Börja med solpaneler

Solpanelerna bör också vara tillräckligt stora för att täcka det energibehov som företaget har. Det kan vara bra att göra en energiberäkning för att se hur stort energibehovet är. Därefter väljer ni de paneler som kan producera rätt mängd energi. Solpanelerna bör ni placera på en plats där de får så mycket solljus som möjligt. Det kan vara bra att titta på kartor eller solpanelkalkylatorer för att hitta den bästa placeringen.

Reglerna för solpaneler är tydliga och det är bra att se till att du och ditt företag följer dessa. Ta hjälp med installationen av panelerna om ni behöver. På så vis säkerställer ni att solpanelerna blir installerade på ett säkert sätt.