Pausa bloggandet en stund och njut av sommaren

För de flesta bloggare blir mobiltelefonen, datorn och kameran ständiga följeslagare. Därför att de är dina viktigaste redskap i bloggandet och du vill uppdatera dina kanaler så ofta som möjligt. Samtidigt är det så att om du inte är närvarande i nuet, tappar du kontakten med dig själv och riskerar att viktiga saker går obemärkta förbi.

Så pausa bloggandet en stund och njut av sommaren!

Vila ögonen genom att betrakta naturen

Att vistas i naturen med allt vad det innebär av vackra vyer och härliga dofter, är vetenskapligt bevisat att det ger bra återhämtning för människor. Därför bör du ägna en del av din bloggpaus åt att vila ögonen genom att betrakta naturen omkring dig.

Tanka energi med trevligt sällskap och god mat

När du bloggar utför du en syssla som egentligen är ganska ensam och inåtvänd. Du sitter själv vid datorn och skapar inlägg som ska tilltala dina läsare. Därför kan du med fördel göra något socialt under din bloggpaus – bjud över någon trevlig person som sällskap och laga till något extra gott, till exempel. Grilla säsongens råvaror, men se till att du har rätt utrustning så matlagningen blir ett nöje istället för störningsmoment. Det finns sajter med fina erbjudanden på den utrustning du behöver.