Olika bloggar

Att vi bloggar har blivit allt vanligare, vi kanske inte skapar en blogg från grunden men vi skriva av oss i någon form på nätet, kan vara allt från Twitter, Instagram, Facebook eller någon av det stora bloggleverantörerna som servar oss med utrymme för vår blogg.

Enligt många så är Sven Tycker den äldsta Svenska dagliga bloggen, sedan 1997 har Sven vädrat sina åsikter och skrivit inlägg efter inlägg. Enligt honom själv har han inte den vackraste bloggen men mest troligt den äldsta.

Sport och spelbloggar

Många av oss är sport intresserade och det finns många sport och spelbloggar, de flesta tidiningarna som Aftonbladet och Expressen har sin egen bloggavdelning med sport på nätet. Enligt Betsson, som är ett stort spel och bettingföretag, tycker dom att tippat.se och deras blog Sparka&Spring är Sveriges bästa bettingblogg. Här får du analyser över veckans spel i form av stryktips elle eurotips. Det finns alltså mycket att hämta ur denna blogg om du vill få tips på helgens matcher och hur du ska tippa din rad.

Modebloggar

Modeintresset är något som aldrig svalnar, för varje år och varje årstid så kommer nya trender som gör oss nyfikna på att förnya vår garderob. Internet svämmar över av modebloggar och det kan vara svårt att sticka ut i mängden. En som gör det är Sofie Fahrman som funnits med ett tag. Som journalist på Aftonbladet och modeintresserad så har hon skapat sig ett namn inom modebloggarnas värld. Dessutom medverkan i olika TV program gör att det blir mer intressant att läsa hennes blogg.

Teknikbloggar

Teknik kan i mångas ögon verka krångligt och svårt, men som tur är har Lilla Gumman visat på att det behöver inte vara så krångligt och svårt och alla kan hantera teknik. Veckorevyn och deras blogaward utsåg bloggen till årets teknikblogg 2011. Enligt Lilla gumman själva så är det en tekniksajt av tjejer för alla. Fantastiskt spännande att följa och se hur enkelt det kan vara med teknik.