Marknadsför din blogg med profilprodukter

Att marknadsföra sin blogg med bra produkter är ett sätt att komma ut till nya besökare och även tipsa sina existerande besökare med produkter du tror på.

Välj passande produkter

Det är viktigt för dig att välja produkter som passar din profil och vad du tror är bra. Vad handlar din blogg om? Är det något speciellt du skriver om? Det blir ju lättare för dig att skriva något med passion om du tror på produkten själv och att det kan vara något som hjälper eller attraherar köparen.

Det bästa är att gå ut på nätet, välj något passande och som har ett värde för eventuella kunder. Det kan ta tid men skam den som ger sig. I dag finns det hur mycket som helst på nätet att jobba med.

Hur du ska sälja dina produkter?

Det finns olika sätt att sälja sina produkter på. Ett sätt är det gamla traditionella med att köpa in och lägga upp ett lager men där krävs det en investering av pengar. Vidare kan du jobba med något som heter "dropshipping" där produkten går direkt från tillverkare till slutkund. Ett annat sätt är "affiliate marketing", vilket också passar sig bra om du vill sälja tjänster. Med andra ord är det lite pyssel och att hitta rätt för att det ska passa dig.