Bygg ett gym på företaget

Att ha möjligheter att träna på jobbet innebär inte bara friskare utan också mer nöjda anställda och ökad trivsel. Speciellt viktigt att röra på sig är när om det förekommer monotona arbetsuppgifter eller om de anställda sitter mycket.

För att enkelt och smidigt kunna ge dina anställda friskvård kan du besöka Gymkompaniet för att hitta det du behöver.

Där finns allt från vikter och träningscyklar och löpband och träningsmaskiner. Det går också att underlätta träningen genom att köpa speciella golv framtagna för att ha i gymmet.

Ställ iordning det nya gymmet

Börja med att se över det utrymme som finns i lokalerna och hur stor plats det går att avsätta till ett gym. Det är givetvis bäst om det går att anlägga i anslutning till eventuella duschar och redan iordningställda omklädningsrum. Har ni däremot bara tillgång till en dusch, kan det vara bra att kunna boka gymmet. Det kommer vara uppskattat av de som inte är bekväma att duscha eller byta om inför andra.

När du beställt och fått gymmet levererat behöver du så klart också sätta upp det. Monteringen är vanligtvis enkel, men det går också ofta att få allt monterat och klart att använda.