Börja blogga om skönhet

Skönhet ligger i betraktarens ögon sägs det, men skönhet är något vi själva bestämmer över. Ta kontroll över din skönhet och lär dig mer om vad du trivs med och vad du anser är vackert. På samma sätt som vi vill att andra ska se oss, lika viktigt är det att vi själva trivs med hur vi ser ut.

Insida och utsida

Skönhet är ett brett uttryck, det ligger många lager till vad skönhet betyder. Det viktigaste är vad du vill att uttrycket ska betyda för dig. Det finns olika sätt att uttrycka sig på med hjälp av utseendet exempelvis ett par väl markerade ögonbryn, fransar som framhäver dina ögon eller långa naglar i någon modig färg. Å andra sidan kanske du vill prova på allt tillsammans. Du själv bestämmer, i slutändan är det du som ska vara nöjd.

Var snäll mot dig själv

Så vad gör dig vacker? Vad får dig att må bra? Detta är frågor du ställer dig själv på vägen mot din personliga skönhet. Kom ihåg, skönheten ligger i dina ögon. Tänk vilka fördelar det finns med att slippa sminka sig, att kliva upp och vara redo att möta dagen direkt. Detta beror på vad du själv vill framhäva. När allt kommer omkring, så är det ditt val och din skönhet.